ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kvinna drogades och kidnappades – räddades av slug polis

Joel Linde · 29 Okt 2015
Uppdaterad 29 Okt 2015
Polisens kvicktänkthet räddade kvinnan.

Polisens kvicktänkthet räddade kvinnan. Foto: Vilhelm Stokstad / TT


Kvinnan fördes bort av tre okända män från en krog i Malmö. Men en listig polis lyckades överlista männen och kvinnan kunde fritas.

klar

Artikellänk är kopierad

En kvinna i 30-årsåldern var på en krog i Malmö på onsdagskvällen när hon plötsligt började känna sig väldigt påverkad av något preparat hon menar att hon inte har tagit själv.

Därefter blir hon bortförd i bil av tre okända män. Hon lyckas ringa sin pojkvän som anade att något var fel och kontaktade polisen, rapporterar Sydsvenskan.

►LÄS MER: 23-åring drogade sin flickvän – för att kunna spela mer tv-spel

En kvinnlig polis ringde upp den drogade kvinnan, men i stället tar en man över telefonen. Poliskvinnan låtsas då i stället vara en vän till kvinnan och frågar mannen om hon också får komma på festen, vilket mannen var positivt inställd till.

Två kvinnliga poliser bytte då om till civilkläder och åkte till platsen där männen och den drogade kvinnan befann sig, och ytterligare polispatruller följde med för att gripa de tre männen på plats.

►LÄS MER: Polisen: Så vet du att du blivit drogad på krogen

Kvinnan hade då lyckats ta sig ut ur lägenheten på egen hand och hon hittades i närheten.

– Hon var helt snurrig och inte talbar, hon var mycket påverkad av någonting, säger Lars Förstell, presstalesperson vid Malmöpolisen, till Sydsvenskan.

Männen, som är i 25-30-årsåldern, är nu misstänkta för människorov och polisen kommer att undersöka fler liknande brott som eventuellt kan ha kopplingar till männen.

►LÄS MER: Sabina, 26, bjöds på drink – blev drogad och våldtagen

klar

Artikellänk är kopierad

Joel Linde
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro