ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kvinna försvann ner i kvicksand i Malmö

Metro-TT · 12 Dec 2013
Uppdaterad 12 Dec 2013
Kvinna försvann ner i kvicksand i Malmö Här ska den 25-åriga kvinnan plötsligt ha sugits ner i marken.

Kvinna försvann ner i kvicksand i Malmö Här ska den 25-åriga kvinnan plötsligt ha sugits ner i marken. Foto: SVT Sydnytt


Fredagens stormflod har gjort att sanden på Ribersborg i Malmö förvandlats till en dödsfällan. Gatukontoret har nu satt upp avspärrningar efter att en kvinna i 25-årsåldern sjönk ner i kvicksand.

klar

Artikellänk är kopierad

Enligt ett vittne som SVT:s Sydnytt talat med sjönk kvinnan plötsligt ner i den lösa sanden. Hon hann sjunka ner ända till midjan innan hon med svårighet lyckades hindra sig själv från att slukas av marken. Kvinnan ska ha blivit chockad över händelsen, som vittnet säger gick mycket fort. Händelsen inträffade i måndags, men Malmö stad avråder fortfarande alla från att besöka strandområdet, liksom de bryggor som har skadats av ovädret.

När stormen Sven drog fram över södra Sverige i förra veckan sköljde stora vattenmassor in över kusten och förde med sig sand tillbaka ut i havet. 

Arbetet med att återställa stranden kommer att ta lång tid, skadorna är omfattande. Stora områden är fortfarande vattentäckta och delar av bryggor ligger uppspolade på land. Dessutom det ligger det tonvis med tång på stranden och under den kan det ligga vassa föremål från skadade bryggor, enligt SVT.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro-TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro