ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Kvinna gick vilse i naturreservat – hittades av polishund efter stor sökinsats

Hugo Ewald · 22 Sep 2017
Uppdaterad 22 Sep 2017
Gick vilse när hon plockade svamp.

Gick vilse när hon plockade svamp. Foto: Emil Langvad/TT/


Vid 20-tiden under torsdagskvällen försvann en kvinna i 40-årsåldern i Sandsjöbacka naturreservat i Göteborg. Efter en stor sökinsats som pågått under natten kunde kvinnan hittas vid halv sex-tiden på fredagsmorgonen.

klar

Artikellänk är kopierad

Under torsdagskvällen försvann en kvinna i 40-årsåldern som gett sig ut för att plocka svamp i Sandsjöbacka naturreservat utanför Billdal i Göteborg, rapporterar GT.

Kvinnan ska ha gått vilse och anhöriga, som senast hörde av henne vid 20-tiden, blev oroliga. Polis kom därför att genomföra en större räddningsinsats under kvällen och natten.

– Vi har haft en större sökinsats under hela kvällen och natten, med flera patruller, polishundar och helikopter, säger Henrik Sterner, vakthavande befäl vid polisen i region väst, till GT.

Polisen kunde till en början lokalisera kvinnan med hjälp av hennes mobiltelefon, som dock senare kom att ladda ur. Först vid halv sex-tiden på fredagsmorgonen kunde kvinnan hittas välbehållen – av en polishund.

– Det var en polishund som hittade henne. Hon återfanns i det område där vi hade pejlat telefonen. Hon är nedkyld och chockad men mår bra i övrigt, säger Henrik Sterner, till GT.

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro