ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kvinna hittade enormt getingbo i sängen

Tomas Lundin · 28 Aug 2014
Uppdaterad 28 Aug 2014

Du vet att du har för många rum om getingar hinner bygga ett meterstort bo i extrarummet.

klar

Artikellänk är kopierad

Boet täckte hela sängen i bredd och invånarna hade ätit sig ner i sängen för att utöka boytan.
Boet täckte hela sängen i bredd och invånarna hade ätit sig ner i sängen för att utöka boytan.Foto: Longwood Pest Control Services

En kvinna i Winchester i England fick en chock när hon öppnade dörren till gästrummet för första gången på flera månader och hittade ett enormt getingbo i sängen, skriver BBC. Ett fönster hade lämnats på glänt till rummet och getingar hade flyttat in på ett storslaget sätt. 

LÄS MER: Kackerlackor invaderar svenska hem Enligt skadedjursbekämparen John Birkett som fick uppdraget att sanera rummet mätte boet 91 centimeter och var hem åt fler än 5 000 getingar. Getingarna hade tuggat sig ner i madrassen och kudden för att utöka sitt bo.

– Jag var tvungen att gå in och stänga dörren, annars hade huset fyllts av getingar, säger han till BBC. 

Han tror att det tagit getingarna tre månader att bygga. Om den boende själv skulle fått för sig att ta bort det skulle det vara förenat med livsfara. Det tog två timmar att spraya getingarna och få bort boet.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro