ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kvinna hittade orm i garderoben – i Örnsköldsvik

Nathalie C. Andersson · 2 Feb 2012
Uppdaterad 2 Feb 2012
Skräckinjagande. Ormen levde när den hittades i hotellgarderoben i Örnsköldsvik. Den var grå, men har ännu inte blivit artbestämd. Ormen på bilden är en huggorm och har inget med garderobsormen att göra.

Skräckinjagande. Ormen levde när den hittades i hotellgarderoben i Örnsköldsvik. Den var grå, men har ännu inte blivit artbestämd. Ormen på bilden är en huggorm och har inget med garderobsormen att göra. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix


En kvinna hittade en meterlång orm i garderoben på sitt hotellrum i Örnsköldsvik. Ormen kan ha befunnit sig där i upp till tre veckor, uppger Örnsköldsviks Allehanda.

klar

Artikellänk är kopierad

Kvinnan hade precis checkat in och klivit in på hotellrummet i tisdags när hennes hund började skälla mot garderoben. Då öppnade kvinnan garderobsdörren och fann – en meterlång grå orm.

Ormen hade fastnat och gjort sig illa. Polis kallades till platsen. Då skadorna var för stora blev det nödvändigt att avliva ormen, skriver Örnsköldsviks Allehanda.

Enligt hotelldirektör Anders Nilsson kan ormen ha bott i garderoben i upp till tre veckor. Direktören poängterar att ormen inte har checkat in på egen hand, utan troligen har blivit buren till hotellet och lämnad i garderoben, uppger tidningen.

Det finns inga uppgifter om att någon, förutom ormen själv, skall ha kommit till skada av händelsen.

Ormen huserar nu i polisens frysbox i väntan på att bli artbestämd.

klar

Artikellänk är kopierad

Nathalie C. Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro