ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kvinna knivmördad i Stockholm

TT/Metro · 11 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En Kvinna har knivskurits till dödds i en lägenhet på Sveavägen, vid Vanadislunden i Stockholm. Polisen fick ett signalement och den misstänkte gärningsmannen greps några minuter efter att larmet kom klockan 13.20.

Den misstänkte mannen är 18 år, enligt Citypolisen.

– Kvinnan har jag inte fullständig identitet på, men hon är i motsvarande ålder, säger Kjell Lindgren, informationsansvarig vid Citypolisen, till TT. Hade mannen och kvinnan någon relation till varandra? – Mycket talar för det. Men jag kan inte berätta hur, för jag vet inte det, säger Lindgren. Enligt honom pågick strax före klockan 15 teknisk undersökning av lägenheten. – Sedan ska vi ha rättsläkarundersökning av den gripne. Materialet ska också underställas åklagare för att fatta beslut om anhållande.

En ung kvinna blev tillsammans med sina kamrater vitten till gripandet. – Jag blev jätterädd då jag såg honom, han kom ut ur porten och skrek till då polisen satte honom i polisbilen, säger hon till Metro. Mannen ska också genomgå ett så kallat anhållningsförhör, som är ett kortare förhör där han delges misstanke.

Det är ännu inte känt om mannen sedan tidigare är känd av polisen.

klar

Artikellänk är kopierad

TT/Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro