ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kvinna som hittades död vid brand blev mördad

Stockholm TT · 17 Aug 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Tidigt i söndags morse kom larmet om att en lägenhet i ett trevåningshus brann. Elden släcktes snabbt efter att alla lägenheter i trappuppgången utrymts. I bostaden fanns en avliden kvinna i 30-årsåldern. Efter en obduktion på onsdagen har rättsläkare slagit fast att kvinnan blivit mördad. -Det har konstaterats vid obduktionen att offret bragts om livet. I rådande läge kan vi inte lämna någon information om offrets skador eller andra omständigheter kring brottet. Nu går utredningen in i ett mer intensivt skede, säger kommissarie Sven-Åke Petters vid polisen i Borlänge. Polisen vill inte kommentera dödsorsaken eller hur man tror att branden uppstod.

Det fanns på torsdagen ingen misstänkt för mordet, men polisen i Dalarna får hjälp av personal från riksmordkommissionen som assisterar utredningen. Kvinnans identitet var på torsdagen ännu inte fastställd. -Mycket tyder på att det är lägenhetsinnehavaren, men vi måste vara hundraprocentigt säkra. Tandkort håller på att studeras just nu, säger Sven-Åke Petters.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro