ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kvinnan blir påkörd av tåget och dör – då stjäl mannen hennes mobil

Emma Björkman · 10 Nov 2014
Uppdaterad 10 Nov 2014
På övervakningskameran syns hur mannen först lägger sin fot över den döda kvinnans mobil och sedan tar upp den och stjäl den. 

På övervakningskameran syns hur mannen först lägger sin fot över den döda kvinnans mobil och sedan tar upp den och stjäl den.  Foto: Polisen


klar

Artikellänk är kopierad

Kvinnan blev påkörd av tunnelbanetåget och dog. Hennes mobiltelefon låg på perrongen. Då såg en hjärtlös tjuv sin chans – och stal telefonen. För två år sedan skakades Sverige av nyheten hur en 28-årig man först rånat och sedan lämnat kvar en 38-årig småbarnspappa på tunnelbanespåret vid Sandsborgs tunnelbanestation i Stockholm. Nu har en liknande händelse inträffat i Boston i USA. 

En 26-årig kvinna blev så illa påkörd av ett tunnelbanetåg i Boston att hon dog. I samband med olyckan kastades hennes mobiltelefon upp på perrongen.  Övervakningskameror visar hur en 26-årig man som blivit vittne till olyckan står på perrongen och ser chockad ut. Framför hans fötter ligger mobiltelefonen som tillhört den döda kvinnan.

– Mannen sätter sin fot över telefonen medan han ser sig omkring för att se om någon ser honom. Mannen sträcker sig sedan ner och tar upp offrets telefon, lägger den i sin ficka och går i väg, säger polis till  CBS  Local i Boston.

Händelsen inträffade i torsdags strax före klockan 22 på kvällen. Polisen släppte bilder från övervakningskameran för att kunna identifiera tjuven.  I ett nyhetsinslag på CBS Local i Boston ger tunnelbaneresenärer sina reaktioner på den fräcka stölden. – Vem gör något sådant? Det är som att plundra en grav, säger en man i nyhetsklippet.  Mannen som stal den döda kvinnans mobiltelefon har själv lämnat över sig till polis och erkänt sitt brott. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro