ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kvinnan tog taxi med misstänkt före mordet i Umeå

Gustaf Eriksson · 22 Jul 2013
Uppdaterad 23 Jul 2013
Kvinna tog taxi med misstänkt innan mordet

Kvinna tog taxi med misstänkt innan mordet Foto: Foto: Björn Wanhatalo/Scanpix


Den 22-åriga kvinnan sköts till döds vid tågstationen i Umeå. Nu intensifierar polisen arbetet med att kartlägga hennes sista timmar i livet. Enligt Aftonbladet har hon åkt taxi med en av de misstänkta gärningsmännen kort före mordet.

klar

Artikellänk är kopierad

På fredagskvällen lämnade kvinnan en fest i Holmsund, ett samhälle strax söder om Umeå där hon är uppvuxen. 22-åringen tog sig in till Umeå, där hon ska ha mött upp en av de misstänkta gärningsmännen. 

Enligt uppgifter till Aftonbladet delade de sedan en taxi till området Haga. Där bor de två misstänkta männen.  Tidigt på lördagsmorgonen sköts kvinnan till döds vid centralstationen i Umeå. 

De två männen, 26 och 28 år gamla, som sitter anhållna misstänkta för inblandning i mordet måste begäras häktade senast vid klockan 12 på tisdag.

Polisen arbetar nu intensivt med att kartlägga kvinnans sista tid i livet. Hundpatruller har sökt igenom flera bostadsområden.  – Vi vill ha allmänhetens upplysningar från strax före klockan sex på lördagsmorgonen och nån timme framåt. Det behöver inte bara handla om personer som rört sig i området, vi är intresserade av alla detaljer, cyklar, bilar och andra fordon, säger Peder Jonsson, informationsansvarig på Umeåpolisen, till Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro