ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Kyrkogårdssolande kvinnor väcker ilska

Tobias Berg · 5 Jan 2015
Uppdaterad 5 Jan 2015
Bilden på de två kyrkogårdssolande kvinnorna gav upphov till både ilska och avsky på sociala medier.

Bilden på de två kyrkogårdssolande kvinnorna gav upphov till både ilska och avsky på sociala medier. Foto: Youtube.com


klar

Artikellänk är kopierad

Två australiensiska kvinnor har väckt allmänhetens ilska på sociala medier sedan de fotograferades i bara bikini solandes ovanpå en grav utanför Melbourne i Australien.

Två kvinnor i delstaten Victoria i Australien valde en minst sagt ovanlig plats för att njuta av solen. Iklädda endast bikini placerade de sig ovanpå en grav på Glenmaggie-kyrkogården utanför Melbourne, något som också fotograferades av en förbipasserande. När bilden sedan började spridas på sociala medier lät inte reaktionerna vänta på sig.

Många som antingen bor i närheten av kyrkogården eller har närstående begravda där tog till kommentarsfälten för att förklara sin avsky, skriver The Herald Sun.

”Det här är vidrigt det är min väns släktingars grav de solar på”, ska en person ha skrivit på Facebook.

”Människorna som är begravda på den här kyrkogården var hårt arbetande och respekterade inom vårt samhälle. Jag är ledsen att deras familjer ska behöva se den här bilden” lyder domen från en annan.

Enligt Herald Sun så ska paret som ligger i den aktuella graven ha varit begravda där i 30 år och även ha familjemedlemmar i närområdet. Peter Coleman som är medlem i Glenmaggie Cemetary Trust och även har tre generationer av familjemedlemmar begravda på kyrkogården uttryckte både sin besvikelse över händelsen och menade att han såg fram emot en ursäkt från kvinnorna.

– Så här gör man inte i mina ögon, det är absurt, säger han enligt Herald Sun.

klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Berg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro