ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

L-word-skådis kastades av plan efter lesbisk kyss

Tomas Lundin · 27 Sep 2011
Uppdaterad 28 Sep 2011
Leisha Haley spelade  Alice Pieszecki i tv-serien "L-Word".

Leisha Haley spelade  Alice Pieszecki i tv-serien "L-Word". Foto: All Over Press


Skådespelerskan från serien L-word kysstes med sin partner. Det räckte för att hon skulle kastas av flygplanet före start.

klar

Artikellänk är kopierad

Leisha Hailey spelade Alice Pieszecki i tv-serien "L-word", som handlar om lesbiska kvinnor och har också en flickvän i verkligheten. Det var när Hailey vänslades med sin flickvän inför en flygning med Southwest Airlines som en flygvärdinna sa till, enligt AP. Andra passagerare hade klagat på de kyssande kvinnorna – som eskorterades av planet. Hailey bemöter flygbolagets agerande i en serie inlägg på Twitter. "Sen när är det olagligt att visa kärlek till någon du älskar?" frågar sig Leisha Hailey bland annat. Nu uppmanar hon alla samkönade par att bojkotta flygbolaget. Flygbolaget förklarar sitt agerande med att man håller hårt på familjevärderingar, och att det var kyssandet i sig som bröt mot deras policy, inte att det rörde sig om två kvinnor. Bara för några veckor sedan ledde samma familjepolicy till att Green Days frontfigur Billie Joe Armstrong fick lämna flygplanet för att han hade för mycket häng på byxorna, skriver AP.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro