ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

La upp plan att fira nyår ensam på Facebook – 34 000 svarade

Åsa Larsson · 2 Dec 2015
Uppdaterad 2 Dec 2015

Planen var att sitta själv och tycka synd om sig själv på nyårsafton – men sedan studenten Sam Foran la ut idén på skoj på Facebook så har han fått sällskap av över 34 000 andra människor världen över.

klar

Artikellänk är kopierad

Sam Foran har 189 kompisar på Facebook och pluggar biologi i kanadensiska Ontario. Hans plan för nyår sträckte sig till att sitta på golvet i sitt korridorsrum, gråta och äta bröd. 

En av hans rumskompisar hade börjat lägga ut låtsas-evenemang på Facebook, och Sam fick för sig att göra ett likadant, skriver The Daily beast. Han kallade det "Gråta och äta bröd ensam på golvet" och satte tiden till nyårsafton. Sedan började deltagarna att strömma in. 

Så här skrev Sam:

Om de 34 000 svarande ska komma hem till Sam (han har lagt ut koordinaterna till sitt studentrum) eller om de tänker göra honom sällskap i tanken och sitta hemma ensamma på sina egna kamrar, är oklart.

– Jag har aldrig varit bra på Facebook. Jag har aldrig lagt ut mycket saker förrän nu, säger han till The Daily beast.►LÄS MER: Svenska singlar sitter hemma på nyårsafton Till det kommer över 38 000 som sagt sig vara möjligen intresserade av att delta i aktiviteten. Och deltagarna tar det hela på allvar.

"Har frågan om färdigskuret vs oskuret bröd lösts?" frågar en på evenemangets sida.

"Jag är fysiskt oförmögen att gråta. Innebär det att jag inte kan delta?" frågar en annan.

Själv ryter Sam Foran ifrån på sidan: "VILKA I HELVETE ÄR NI ALLIHOP? DET HÄR ÄR ETT SOLOEVENT!"►LÄS MER: 32 000 skulle leka kurragömma – på Ikea Nu har Sam gett upp och börjat leta sponsorer till sitt evenemang. Han har bland annat frågat brödmärket Wonder bread och näsdukstillverkaren Kleenex.

Huruvida det dyker upp gäster eller ej kvarstår att se, men Sam säger själv att han inte bryr sig. Han hade ändå tänkt sitta ensam på sitt golv, gråta och äta bröd.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro