ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

LaBeuf erkänner romans med Megan Fox

Tomas Lundin · 1 Jul 2011
Uppdaterad 1 Jul 2011

Foto: Scanpix


På bioduken slår det gnistor mellan Shia LaBeouf och Megan Fox. Nu avslöjar den 25-åriga "Transformers"-hunken att det även hettat till efter att lamporna släckts.

klar

Artikellänk är kopierad

I en låååång intervju med magasinet Details berättar badboyen LaBeouf bland annat om sin uppväxt med en mamma som försörjer sig som isglass-clown och en pappa som är heroinist. Labeuf är aktuell i den tredje Transformers-filmen "Dark of the Moon, där Megan Fox ersatts av Rosie Huntington-Whiteley. – Hon kände sig som en prostituerad, berättar LaBeuf om varför Fox valt att inte vara ögongodis i en tredje film. När han blir tillfrågad om det hände något romantiskt mellan honom och Megan Fox nickar LeBeuf jakande. – Jag har aldrig förstått varför man ska skilja på jobb och fritid i de situationerna. Men tiden jag tillbringade med Megan var vår egen grej och jag tror att du kan se kemin på bioduken. Däremot verkar han inte riktigt vilja tala om hur situationen var mellan Megan Fox och hennes make Brian Austin Green under deras romans. – Jag vet , jag vet inte (upprepar han 13 gånger). Det var vad det var.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro