ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ladda för årets shoppinghelg

Johan Kellman Larsson · 22 Sep 2011
Uppdaterad 22 Sep 2011
– Jag tänker höstshoppa! Regnjacka, nya skor och en varm kofta. Och lite nytt smink också, säger Matilda Grem-Nielsen, 24, Kungsholmen. – Jag har kollat in ett par nya byxor på H & M:s nyöppnade butik Cos på Biblioteksgatan. Yonas van den Hoogen, 26, Södermalm.

– Jag tänker höstshoppa! Regnjacka, nya skor och en varm kofta. Och lite nytt smink också, säger Matilda Grem-Nielsen, 24, Kungsholmen. – Jag har kollat in ett par nya byxor på H & M:s nyöppnade butik Cos på Biblioteksgatan. Yonas van den Hoogen, 26, Södermalm. Foto: Pär Hugosson


Höstdagjämning, kallt och mörkare tider. I samband med löningshelg passar många på att shoppa loss för att bota tristessen. Weekday: Det här är vår bästa helg på hela året”.

klar

Artikellänk är kopierad

Hösten har redan tagit nacksving på Norrland och stora delar av Svealand. Och nu smyger sig mörkret och kylan vidare söderut och lägger sig som en blöt filt över landet.

Att uppdatera garderoben, kanske med en värmande ulltröja eller dunjacka, kan vara ett bra sätt att bota eventuell höstångest. Och i samband med löningshelg är det många som passar på att göra just detta. – Det här är vår viktigaste och bästa helg på hela året, säger Jessica Nordqvist som är biträdande butikschef på Weekday på Drottninggatan i Stockholm.

Enligt Jessica Nordqvist är det först nu som shoppandet kommer igång ordentligt efter sommaren. Hur kommer det sig? – Den här helgen är den första löningshelgen efter sommaren, skolorna har börjat och folk vill nu uppdatera sina garderober. Vi har också mycket nya höstartiklar i butiken vilket många är sugna på att kolla in.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro