ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Laddad trio sänder barn-tv hela sommaren

Johanna G Jimenez · 10 Jun 2012
Uppdaterad 10 Jun 2012
Laddad trio  sänder barn-tv hela sommaren I dag sänds första avsnittet av Sommarlovsmorgon och programledartrion Joni Söderström Winter, Malin Olsson och  Kristoffer ”Kringlan” Svensson är peppad.

Laddad trio sänder barn-tv hela sommaren I dag sänds första avsnittet av Sommarlovsmorgon och programledartrion Joni Söderström Winter, Malin Olsson och  Kristoffer ”Kringlan” Svensson är peppad. Foto: Kinga Lezanska Sjölin


Det är en peppad och otålig programledartrio som axlar SVT:s sommar-klassiker, som nu sänds för tredje året i rad. I dag drar en ny säsong av Sommarlovsmorgon igång.

klar

Artikellänk är kopierad

– Det var som någon sa, kan vi inte bara förlösa den här bebisen nu, skrattar Joni Söderström Winter, som är Sommarlovsmorgons nya matros på den färgglada båten i Dockan i Malmö.

Måndagens premiärprogram gästas av Markoolio som ska sjunga sin EM-låt, och båten ska få ett namn, med hjälp av tittarna, förstås. 

– Barnen får vara med och styra mycket. De ska känna att det är deras sommar, säger Sommarlovs kapten Malin Olsson, som leder programmet med styrman Kristoffer ”Kringlan” Svensson vid sin sida.

I år ska de tillsammans med artister och tittare komma fram till hur man blir en bra kompis. Tittarna får också vara med och skapa Sommarlovs vänlåt. Bland årets artister syns såväl Måns Zelmerlöw, Timoteij och Panetoz, som Molly Sandén och Ulrik Munther. 

– När Danny var gäst förra sommaren kom det över tusen barn! Jag gissar att det kan bli lika mycket när Ulrik Munther kommer, säger Malin Olsson.

klar

Artikellänk är kopierad

Johanna G Jimenez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro