ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Laddad trio sänder barn-tv hela sommaren

Johanna G Jimenez · 8 Jun 2012
Uppdaterad 8 Jun 2012
Förutom de populära programledarna blir det populära gäster hela sommaren, bland andra Markoolio och Molly Sandén.

Förutom de populära programledarna blir det populära gäster hela sommaren, bland andra Markoolio och Molly Sandén. Foto: Kinga Lezanska Sjölin


Det är en peppad och otålig programledartrio som axlar SVT:s sommar-klassiker, som nu sänds från Malmö för tredje året i rad. På måndag ska båten i Dockan i Malmö avtäckas för en ny säsong med Sommarlovsmorgon.

klar

Artikellänk är kopierad

– Nu vill vi bara köra i gång! Det var som någon sa, kan vi inte bara förlösa den här bebisen nu, skrattar Joni Söderström Winter, som är Sommarlovsmorgons nya matros på den färgglada båten i Dockan i Västra Hamnen i Malmö.

Måndagens premiärprogram gästas av Markoolio som ska sjunga sin EM-låt, och båten ska få ett namn, med hjälp av tittarna, förstås. – Barnen får vara med och styra mycket. De ska känna att det är deras sommar, vi är bara deras redskap för att göra den lite extra bra, säger Sommarlovs kapten Malin Olsson, som leder programmet med styrman Kristoffer ”Kringlan” Svensson vid sin sida.

I år ska de tillsammans med artister och tittare komma fram till hur man blir en bra kompis. Tittarna får vara med och skapa Sommarlovs vänlåt och det går som vanligt bra att vara med som publik på plats på vardagsmorgnarna när programmet spelas in.

Bland årets artister syns såväl Måns Zelmerlöw, Timoteij och Panetoz, som Molly Sandén och Ulrik Munther. – När Danny var gäst förra sommaren kom det över tusen barn! Jag gissar att det kan bli lika mycket när Ulrik Munther kommer, säger Malin Olsson. – Och jag är peppad på att träffa Måns Zelmerlöw. Undrar om han är lika snygg och trevlig i verkligheten, säger Joni.

klar

Artikellänk är kopierad

Johanna G Jimenez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro