ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lady Gaga hos Metro – en världsnyhet

Metro.se · 17 Maj 2011
Uppdaterad 17 Maj 2011

Foto: Alex Maguire


Att Lady Gaga är gästredaktör för Metro i dag har blivit en världsnyhet. Här är några av de medier som rapporterat om historien.

klar

Artikellänk är kopierad

BBC har gjort ett tv-inslag om Lady Gagas besök på Metros huvudkontor i London. "Hon valde inte kontorskläder", berättar reportern om popstjärnan när hon tågar in på redaktionen. Även Reuters rapporterar om stjärnans redaktörskap och skriver: "Hon susade in på kontoret som tillhör den internationella gratistidningen Metro och skakade varmt hand med de anställda, och hjälpte på så sätt att lätta på spänningen som byggts upp under den långa väntan inför hennes ankomst".Brisbane times i Australien har också gjort en inslag om Lady Gaga: "Gaga förlorade ingen innan hon redogjorde för sina redaktionella prioriteter på morgonmötet". Hos Entertainment Weekly har populärkulturbloggen "Popwatch" skrivit om Gagas inhopp under rubriken: "Lady Gaga räddar journalistiken, blir gästredaktör för Metro för en dag". Nyheten har även plockats upp av The Malaysian Insider och Heat world.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro