ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lagade mat inne på toaletten – bajsade utanför

Emmelie Wallroth · 31 Dec 2015
Uppdaterad 31 Dec 2015
Rastplatsen på bilden har ingenting med texten att göra.

Rastplatsen på bilden har ingenting med texten att göra. Foto: TT


På flera ställen har någon eller några förstört ett flertal toaletter vid rastplatser. De som varit där har lagat mat inne på toaletterna och utfört avföringsbehov ute i naturen”.

klar

Artikellänk är kopierad

Någon har missuppfattat hur man använder toaletten på rastplatsen i Ynde i Sölvesborg.

I stället för att uträtta sina behov i toaletten har man lagat mat där inne – och i stället uträttat behoven utanför, skriver Kristianstadsbladet. Man har även kört ner lyktstolpar vid rastplatsen och smällt av fyrverkerier inne på toaletterna.

– Det är så pass skadat att vi har stängt toaletterna. De har tagit sönder inredningen, tak och väggar är helt sönderslagna, säger Peter Jonsson på Trafikverket till tidningen.

Samma sak här hänt tidigare – toaletterna vid rastplatsen Skåneporten i Bromölla har varit stängda sedan november efter liknande skadegörelse.

– Det låg en salig blandning av avföring och toalettpapper utanför toaletterna. De som varit där har ju lagat mat inne på toaletterna och utfört avföringsbehov ute i naturen. Det vore bättre om de hade vänt på det, säger Anders Wanstadius vid Bromölla kommun till Kristianstadsbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro