ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lågprisflyget slåss om skidturisterna

Maria Forsström · 25 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Det är inte längre bara sol- och storstadsturisterna som kan dra nytta av de europeiska flygbolagens priskrig. Nu är det skidåkarnas tur. Sterling utmanar med billiga stolar till alpländerna, och även med SAS far man till fjälls för långt under tusenlappen.

Det kan tyckas vara en bit kvar till skidsäsongen, men inte när det gäller att köpa en resa. Flera av skidresearrangörerna kör hårt med hösterbjudanden på paketresor som ger rabatter på upp till 1200 kronor om man bokar innan den 31 oktober.

Men det är om man vill pröva lyckan på egen hand och bara köpa en flygstol som man kommer riktigt billigt undan. Sterling har slagit sig in på lågprisflygmarknaden och erbjuder stolar till Chambéry och Salzburg för 249 kronor enkel resa, medan SAS har flygstolar till orter som Genève, Zürich och Malaga för från 650 kronor i vinter.

Alla destinationer har nära till skidorter med buss eller tåg. Dessa får man boka själv, precis som hotell, men vill man komma undan billigt kan det vara värt det.

klar

Artikellänk är kopierad

Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro