ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Laila Bagge om jämförelsen med Wahlgrens värld”: "Fånigt"

Natalie Demirian · 12 Mar 2018
Uppdaterad 12 Mar 2018
Laila Bagge och Liam Pitts.

Laila Bagge och Liam Pitts. Foto: TV3/Daniel Stigefelt


Laila Bagge intar realitys värld. Under måndagen fick den nya realityserien Lailaland” premiär. "Jag har blivit tillfrågad flera gånger tidigare om att göra reality, men det har aldrig passat", säger hon till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Laila Bagge, 45, är främst känd hos tv-tittarna som tidigare jurymedlem i ”Idol”. Nu kommer hon och sonen Liam Pitts, 14, att visa upp helt nya sidor av sig själva i den nya serien ”Lailaland”. Laila Bagge säger att hon alltid har velat göra reality, men att det inte är förrän nu som det passar i hennes liv.

– Första gången jag blev tillfrågad var när jag gick genom min skilsmässa. Andra gången var precis när jag hade träffat Korosh. Och eftersom att han känner att han inte vill in i offentligheten och är väldigt privat av sig så var även det fel läge, för han skulle ha sprungit åt andra hållet. Nu har jag låtit det här marinera hos honom i tre och ett halvt år.

Pojkvännen Korosh Kananian var till en början skeptisk till det hela.

– Jag kom hem och sa att jag gärna vill göra reality och har fått en förfrågan. Han var inte glad över det först, men han stöttar mig i det. Det ska ju handla om mitt liv och det hade varit konstigt om han inte skulle figurera någonstans. Det är svårt att klippa bort honom från familjemiddagar liksom. Så han är okej med det här, men han vill inte göra synkar eller gå på röda mattan.

Hon är inte orolig för att tittarna ska jämföra ”Lailaland” med ”Wahlgrens värld”, Pernilla Wahlgrens realityserie som har blivit en succé på Kanal 5.

– Det är så fånigt att jämföra, för det är som att jämföra någon annans liv. Det här är ju mitt privatliv. Det är klart man får gilla dem eller oss mer, det spelar ingen roll, men man kan ju inte att sitta och jämföra våra liv. Jag tycker att ”Wahlgrens värld” är jättebra och kul.

I ”Lailaland” kommer hon att vara mer privat än någonsin.

– Det kommer att bli mycket skratt, jag har en son som gör bort mig hela tiden. Men jag öppnar också upp om saker jag inte har varit beredd på tidigare. Det är ju ingen hemlighet att det skiljer 18 år mellan mig och Korosh och den här med barn har jag fått frågan om från pressen i flera år och jag har duckat den frågan med att säga att vi inte har haft den diskussionen än. Men i det här programmet har vi det.

Medan sonen Liam Pitts kommer att ha en framträdande roll i serien kommer tittarna inte att se Laila Bagges andra son, Kit, som hon har tillsammans med exmaken Niclas Wahlgren.

– Vi har gjort ett medvetet val att han inte kommer att synas. Vi är för det första två vårdnadshavare, så det är inte bara upp till mig. Sedan har vi tagit ett beslut att vi tycker att det är lite för tidigt. Han fyller sju år i höst och det är ett stort steg att kliva in i offentligheten. Liam är tillräckligt gammal för att kunna bestämma och förstå vad det innebär, Kit gör inte det ännu i alla fall.

Liam Pitts, som har över 140 000 prenumeranter på Youtube, ser fram emot att medverka i ”Lailaland”.

– Det finns många roliga saker ni kommer att se i programmet som jag ser fram emot. Det ska bli jättekul. Man får visa en annan sida av sig själv eftersom att det här är vårt vardagsliv vi kommer att visa. Det är helt nytt för mig.

”Lailaland” har premiär den 12 mars på Viafree och den 2 april på TV3.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro