ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Laila Bagges hårda kritik mot Idol”-juryn: ”Bullshit”

Natalie Demirian · 12 Sep 2018
Uppdaterad 12 Sep 2018
Nu kritiserar Laila Bagge "Idol"-juryn.

Nu kritiserar Laila Bagge "Idol"-juryn. Foto: IBL/Skärmdump TV4


Det var förra veckan som Idol”-juryn fick hård kritik bland tittarna efter att ha kritiserat en deltagarens utseende. Nu uttalar sig den tidigare jurymedlemmen Laila Bagge om händelsen. "Det där är bullshit", säger hon i Rix MorronZoo.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var deltagaren Izadora Burenstrand, 25, som under sin ”Idol”-audition blev kritiserad av juryn på grund av hennes utseende och kläder.

Det slutade med att Anders Bagge och Alexander Kronlund ville ge henne en guldbiljett – men Kishti Tomita och Nikki Amini valde att skicka hem henne på grund av hennes image.

– När du kommer hit så måste du också kunna presentera den vision du har av dig själv som artist och det upplever jag att Izadora inte klarar av, sa Nikki Amini i programmet.

LÄS MER: ”Metro Mode: Izadora gick inte vidare i ‘Idol’ – på grund av hennes klädval”

Nu får de kritik av programledaren och den tidigare jurymedlemmen Laila Bagge.

– Det där är bullshit. Det här är människor som för första gången kommer dit och de har ingen koll. Det är därför de kommer dit. Och det är själva resan ”Idol” handlar om. Att man följer någon som inte har koll, till att ha koll, säger hon i Rix MorronZoo, uppger Aftonbladet.

Hon fortsätter:

– Det där är bullshit. Det är skitsamma. I dagens läge kan artister klä sig lite hur de vill, det handlar mer om vad de presterar och hur de sjunger. Det är lite det som det handlar om.

Efter kritiken har Nikki Amini kommenterat händelsen på Instagram, där hon bland annat skriver:

”Jag är ledsen över att vissa har tolkat det som att jag i måndagens program av Idol har haft ett negativt bemötande gentemot en ung tjej. Jag förstår att ni är besvikna och reagerar, det gjorde jag med när jag fick se hur programmet var klippt.”

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro