ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Laila: Man får leken tåla

Anneli Wikström · 3 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Laila Bagge skriver inga låtar längre. – Jag har gjort mitt där. Den biten får Anders och Andreas ta hand om, säger hon.

Laila Bagge skriver inga låtar längre. – Jag har gjort mitt där. Den biten får Anders och Andreas ta hand om, säger hon. Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

Laila Bagge är tillbaka i ”Idol” på tisdag. Men det är mycket annat som händer kring Laila Bagge också – det ryktas om hus, bröllop och barn

För ett år sedan visste knappt någon vem Laila Bagge var. Nu är du välkänd. Hur känns det?– Jag känner mig som vanliga Laila. Enda skillnaden är att folk lägger märke till en och man måste tänka på vad man säger och har på sig. Man kan inte gå på Ica och handla och se ut som ett vrak. Då kanske någon tar en bild och lägger ut på Facebook. Men nu gifter du dig med Niklas Wahlgren som också är väldigt känd. Då blir det ännu mer offentlighet …– Ja, det är sant men det känns okej. Man får ta det dåliga med det goda. Och har man gett sig in i leken får man leken tåla. Det är ju mycket positivt också.”Idol” drar i gång igen. Vilken typ av stjärna hoppas ni hitta?– Auditiondelen är ju redan inspelad och jag kan säga att vi har hittat många bra och jag är nöjd med startfältet. De spretar mycket i stil och musik men de är alla väldigt bra. Det är framför allt många personligheter. Fler än förra året. Niklas släpper ju en skiva nu. Vad tycker ”Idol”-juryn om den?– Vi tycker bra om den. Niklas är otroligt duktig på att skriva texter. Hela plattan är bra, men framför allt de lugna låtarna.Det nalkas husköp och bröllop nu, hörde jag?– Hus har jag inga kommentarer kring. Vad gäller bröllopet är planerna också lite hemliga. Det blir ett vinterbröllop, det är allt vi vill säga. Hur funkar Niklas med din son Liam?– De går bra ihop. De har hittat en gemensam sport nu. Niklas har ju svart bälte i karate och Liam har börjat med judo. I början tyckte Liam att det var tufft att Niklas var rösten till Spiderman. Vill du ha fler barn?– Just nu, nej, men man ska aldrig säga aldrig. Det är inget måste för min del.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro