ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Laila saknar Graaf: Det här är jobbigt

TT Spektra · 29 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011
Magdalena Graafs sjukdomsfall har fått Laila Bagge att tänka att hon borde lägga om sin egen livsstil: ”Jag stressar väldigt mycket och sitter konstant i telefon”, säger Bagge, som ser ”Let’s dance” som sin frizon. Här med danspartner Tobias Wallin.

Magdalena Graafs sjukdomsfall har fått Laila Bagge att tänka att hon borde lägga om sin egen livsstil: ”Jag stressar väldigt mycket och sitter konstant i telefon”, säger Bagge, som ser ”Let’s dance” som sin frizon. Här med danspartner Tobias Wallin. Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

 Efter två sjukdomsfall får ”Let’s dance” utstå kritik. Arga röster menar att deltagarna borde ha genomgått hälsokontroller.– Har man inte tränat förut är det en stor om­ställning, säger Hasse Aro.Årets omgång av ”Let’s dance” har varit dramatisk. För ett par veckor sedan drabbades Morgan ”Mojje” Johansson av akuta hjärtproblem och i tisdags opererades Magdalena Graaf för en blödning i hjärnan. Inför dagens final är stämningen dämpad.– Jag har funnit en ny vän i Magda. Det här är jobbigt. Jag känner mig som en vagn där två hjul har försvunnit, så att jag kommer släpande, säger Laila Bagge.Hon tycker att det är fel att skylla incidenterna på produktionen eller på bristande kontroller av deltagarnas hälsotillstånd.– Alla som är med i det här programmet är tillräckligt vuxna för att själva gå och göra en läkarundersökning. Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent för ”Let’s dance”, tycker inte att de pressas för hårt.– Deltagarna har instruktioner om att träna åtta timmar i veckan. Sedan är det efter ambitionsnivå, säger han.Är det farligt att vara med i ”Let’s dance”?– Uppenbarligen har det hänt saker med både ”Mojje” och Magdalena, så jag vill inte stå och säga att det är helt säkert.    

klar

Artikellänk är kopierad

TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro