ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lämnade inte lägenheten på flera år – höll sin döda mamma sällskap

Patrick Ekstrand · 10 Jul 2014
Uppdaterad 10 Jul 2014

Foto: Google Street View


En 28-årig kvinna i USA tros ha bott med sin döda mamma i ett par tre år. Och hade det inte varit för en läcka i hennes lägenhet hade hon fortfarande gjort det.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i måndags som fastighetsskötaren knackade på dörren till den New York-lägenhet där Chava Stirn bor. Men när hon vägrade öppna tillkallade han räddningspersonal som slog in dörren, rapporterar New York Post.

De möttes av högar med bråte – och i köket låg mammans skelett. Av allt att döma brukade Stirn sova där – sängen i sovrummet var full av bråte. Än mer förskräckta blev räddningspersonalen när de insåg att Stirn var klädd precis som sin döda mamma.

– Det var som en scen från "Psycho", säger en icke namngiven polis till tidningen.

– Det här är ett av de märkligaste fall jag har sett.

Grannarna hade inte anat något. Det luktade inte och de hade inte sett vare sig Stirn eller hennes mamma på många år. Stirn lämnade aldrig lägenheten, utan förlitade sig på en släkting som ställde matkassar utanför dörren.

Mammans dödsorsak är ännu oklar och Stirn har skickats till en psykklinik i väntan på att polisen får lite mer kött på benen.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Ekstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro