ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lämnades vid altaret – nu letar John, 32, efter ersättare till smekmånaden

Emmelie Wallroth · 5 Jan 2015
Uppdaterad 5 Jan 2015

Foto: Privat/Ebay


klar

Artikellänk är kopierad

När 32-årige John blev dumpad av sin flickvän i julas bestämde han sig för att inte bara sitta hemma och deppa.

Bröllopet var planerat till den 14 februari. Men över jul blev John Whitbread, 32 i Storbritannien, lämnad av sin flickvän och bröllopet har ställts in.  Tyvärr gick det inte lika smidigt med biljetterna för smekmånaden i Dominikanska Republiken. 

Den två veckor långa resan, som är värd över 23 000 kronor, går till ett fyrstjärnigt hotell där paret hade bokat all inclusive.

– Nu kan jag inte få tillbaka pengarna för smekmånaden, och jag vill inte kasta pengarna i sjön, säger John i ett klipp på Youtube.

Därför letar han nu efter en kvinna med ”bra humor och i vilken ålder som helst” som skulle vilja följa med. John säger till The Telegraph att han blev förkrossad när fästmön gjorde slut, men att han insåg att han inte kunde vara deppig för evigt.

– Dessutom tror jag att det är bra för mig att komma bort, säger han.

Han är noga med att han inte är ute efter någon ny flickvän och skriver att pengarna som kommer in för auktionen kommer spenderas under resan.

Planet till Dominikanska Republiken lyfter från Manchester den måndagen den 16 februari. Budgivningen är i skrivande stund uppe i drygt 5 500 kronor.

Här kan du läsa hela annonsen på Ebay.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro