ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lämnar sin man – för att han vägrar göra sexscener ur erotisk bok

Matilda Bjerlöw · 14 Nov 2012
Uppdaterad 14 Nov 2012
EL James minst sagt sexiga bok "Fifty shades of grey" spelar en stor roll i ett uppmärksammat skilsmässofall i Storbritannien.

EL James minst sagt sexiga bok "Fifty shades of grey" spelar en stor roll i ett uppmärksammat skilsmässofall i Storbritannien. Foto: Denis Poroy/AP Photo


När mannen insåg att hans fru, som ville skiljas, hade läst den erotiska boken "Fifty shades of grey" blev han rasande och utbrast: – Det är bara för att du har läst den förbaskade boken!

klar

Artikellänk är kopierad

Den bästsäljande trilogin "Fifty shades".
Den bästsäljande trilogin "Fifty shades".

Det är inte första gången som bästsäljaren "Fifty shades of grey" (50 nyanser av honom) ställer till det för engelska par. 

För några månader sedan sprutade en 31-årig man ner sin flickvän med köttsås, sedan hon vägrat att lägga ifrån sig boken. 

Och nu vill en 41-årig kvinna skiljas – eftersom hennes man vägrar att återskapa heta scener ur boken i deras egen sänghalm.

Kvinnan menar att hennes mans "tråkiga attityd till sex" är ett orimligt beteende, vilket är ett av fem godtagbara skäl till att få skiljas i Storbritannien. I skilsmässoansökan hänvisar hon till boken, som hon köpte i fjol för att hon hoppades att den skulle kunna krydda deras sexliv och rädda deras äktenskap.

Mannen erkänner sitt "orimliga beteende", skriver Dailymail, för att han vill påskynda processen och slippa diskutera sin sexlust i rätten.

Den erotiska bästsäljaren "Fifty shades of grey" av brittiska E L James är den första i en trilogi, och har redan sålts i över 60 miljoner exemplar världen över.

klar

Artikellänk är kopierad

Matilda Bjerlöw
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro