ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Landslagsstjärnan anmäld för krogmisshandel

Tomas Lundin · 13 Mar 2013
Uppdaterad 13 Mar 2013
Landslagsstjärnan anmäld för krogmisshandel

Landslagsstjärnan anmäld för krogmisshandel Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Landslagsanfallaren Mathias Ranégie har anmälts för misshandel efter ett krogbråk i Österrike, rapporterar Aftonbladet. 

Ranégie, 28, var på en nattklubb i Bad Gastein sent förra måndagen med några vänner då det påstådda bråket ska ha uppstått. 

En man som var inblandad i bråket säger till Aftonbladet att Ranégie dansat mot en kvinna i mannens sällskap. Kvinnan uttryckte att hon inte var intresserad och mannen ställde sig emellan Ranégie och sitt sällskap. 

– Jag ställde mig framför så att han inte kunde komma åt henne. Då kom han fram till mig och frågade om jag hade problem. Bredvid oss stod två svenska gäster och tog bilder på honom. Han tog en av telefonerna och raderade bilderna, säger mannen till tidningen.

Ranégie ska ha lämnat patsen, men senare återvänt och slagit till mannen så att hans näsa bröts. Sen ska han ha slagit mannen i huvudet igen. 

Flera vakter ska ha fått ingripa för att föra ut fotbollsstjärnan – som nekar till att överhuvudtaget ha varit i Österrike. Polis i Bad Gastein bekräftar däremot för Aftonbladet att det finns en anmälan mot Ranégie. 

Om några veckor kommer åklagaren ha tagit ställning till om det blir någon rättslig prövning. 

Ranégie har spelat flera landskamper och är proffs i italienska storklubben Udinese. Han är inte uttagen till truppen när Sverige möter Irland den 22 mars.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro