ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lång väntan på Wii U

Aron Andersson · 3 Dec 2012
Uppdaterad 12 Dec 2012
Nintendo Land Wii U

Nintendo Land Wii U


klar

Artikellänk är kopierad

Wii U bara laddar och laddar
Wii U bara laddar och laddar

Vet inte vad ni gjort i helgen, men jag har spelat en hel del Wii U. EFTER att alla uppdateringar var gjorda det vill säga. Det är en evig väntan, tydligen, att köpa nya tv-spel i dag.

Inte bara skulle konsolen ladda ner en fet uppdatering, även alla spel jag matade in ville stå och tanka ner massa data innan de startade. Det uppkopplade samhället är så klart supersmidigt för alla hårdvaru- och speltillverkare. De behöver inte leverera färdiga produkter längre. Det är bara att kasta lite jäst efter degen, i form av mjukvaruuppdateringar, när de känner för det.

Det tog, bokstavligt talat, några timmar innan jag ens kunde provspela mitt första spel. I onsdagens Metro kommer ett test av nya Wii U, och jag vill inte gå händelserna i förväg, men låt mig bara säga att det trots allt var värt väntan.

Dessa ständiga uppdateringar är självklart även något positivt, även om det kan vara segt att vänta. Det betyder ju, i bästa fall, att prylarna vi köper blir bättre och bättre med tiden. Men nog får det ses som lite av ett minus att Wii U inte kommer färdigt ur paketet. På julafton skulle det kunna kännas som något av en besvikelse för alla småttingar som ivrigt sliter av pappret på sina julklappar, för att sedan bara få vänta i ännu några timmar, innan de kan spela.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro