ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lärare ordnade gruppsexträff

John Lindblom · 26 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En mellanstadielärare i Stockholm är inblandad i prostitutionshärvan där en toppchef åtalats för grovt koppleri.

Läraren ska ha samordnat en gruppsexträff i en lägenhet i Huddinge förra våren. Läraren har åtalats för sexköp vid samma tillfälle, då ännu ett ”gangbang”, med fyra andra män, genomfördes.

Den gruppsexträffen arrangerades den 28 mars 2008. Mellanstadieläraren erkänner att han då hade sex med den då 17-åriga flickan.

Mellanstadieläraren undervisar 10–12-åriga elever vid en av Stockholms stads grundskolor. I polis­förhören får mellanstadieläraren flera frågor om samarbetet med den koppleriåtalade affärsområdeschefen, samt sexumgänget med den unga gymnasieflickan.– Jag borde kanske frågat om hennes ålder. Men nu gjorde jag inte det, säger läraren.

Enligt förhör med flickan samlade läraren in betalning från samtliga män i Huddingelägenheten. Något som läraren nekar till.

Kopplerihärvan, där unga flickor vittnar om grovt våld från kunder, innehåller två misstänkta våldtäkter. I ett fall har en ­miss­tänkt gärningsman gripits i veckan.

klar

Artikellänk är kopierad

John Lindblom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro