ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Larmet: Ko nära falla ned på E4

Gustaf Eriksson · 16 Nov 2012
Uppdaterad 16 Nov 2012

En ko står vid en klippavsats och är nära att ramla ned på motorvägen. Det dramatiska larmet kom från en bilist på E4:an vid Braehus i Jönköping. Men när räddningstjänsten kom till platsen blev de överraskade.

klar

Artikellänk är kopierad

På fredagseftermiddagen larmade en förbipasserande bilförare polisen om att en ko hamnat i en rejäl knipa. Vid en klippavsats över E4:an i närheten av Braehus i Jönköping har en ko fastnat.  – Det har kommit in ett samtal om en ko som befinner sig i en svår belägenhet. Den har fastnat på en klippa och kommer inte därifrån, uppgav en polis på länskommunikationscentralen i Jönköping för Metro.se.

Enligt polisen var kon nära att falla ned över motorvägen, och poliser uppmanades att ta det extra försiktigt. Räddningstjänsten ryckte ut för att rädda kon.

När de kom till platsen visade det sig dock att sanningen var en annan.  – Det visade sig att det var två kvigor som stod väldigt nära en klippavsats, men de var på rätt sida ett staket. Det var aldrig någon fara, säger Gunnar Hansson vid räddningstjänsten i Jönköping.

Nu behövde inte räddningstjänsten göra mer än att mysa lite med kossorna.  – Vi klappade dem och pratade med ägaren. Sen åkte vi därifrån, säger Gunnar Hansson.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro