ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lars: Därför blev jag skogstokig

Karolina Skoglund · 27 Nov 2014
Uppdaterad 27 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Många har sett klippet som visar hur en man blir fullständigt skogstokig när han missar ett tåg till Stockholm. Nu berättar han varför. 

Klippet lades upp på Youtube redan för sju år sedan men har blivit viralt de senaste veckorna. Nu har TV4 gjort en intervju med mannen som syns i klippet, Lars Edman.  – Det går nog inte riktigt att förnimma den avgrundslika ilskan. Nu är det mest kul, säger han till TV4 .

Lars skulle ta tåget till Stockholm för att delta i ett jobbmöte och svärmor hade tränats i veckor för att kunna ta hand om sonen. Men på väg till tågstationen hamnade han på en långsam buss. – Jag fick ett infall och frågade busschauffören om han kunde köra lite snabbare och sa ”vi skulle faktiskt ha varit framme för två minuter sedan”. Jag hörde ju hur dumt det lät. Då stannade han bussen, skällde ut mig efter noter och talade om vilken jubelidiot jag är. Hade jag bara låtit bli det hade jag ju suttit på det där tåget.

Att han blev så arg för att man missade tåget tror han handlar om att han investerat i så mycket känslomässigt kapital för att komma med på det. Att klippet blivit så uppmärksammat tror han handlar om att det är i Sverige. ​– Vi svenskar är ju generellt kanske lite aggressionshämmade. Det är lite gött att se någon som blir fullständigt skogstokig. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro