ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lars rasar mot "Idol"

Anneli Wikström · 29 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Tv4

Efter ett bråk om ett låtval riktar Lars Eriksson kritik mot "Idol"-produktionen. Bråket uppstod då Lars ombads välja en låt till en samlingsskiva som ”Idol”- deltagarna ska spela in. Lars sa att han gärna ville sjunga ”It aint me babe”. Men några dagar senare får han veta att produktionen bestämt att han ska sjunga U2:s ”One”. – Jag gillar inte det här. Det är inte seriöst och det är inte respektfullt mot mig som artist. Jag har tydligen inget att säga till om, skriver han på bloggen.

Han skriver vidare att han känner sig som en bricka i ett spel, eller en ko på ett slakteri. – Jag känner mig trampad på och förnedrad, det ligger lite förnedrings-TV över hela skiten, tycker jag. Som att vi ska sjunga den där jävla låten i slutet - vad fan är det?

Lars berättar sedan om sin syn på ”Idol”. Han skriver uttryckligen att det inte är något han tar seriöst. Och han klargör också att han absolut inte vill vinna tävlingen. – Jag vill hitta ett seriöst skivbolag som ser och bejakar potentialen i mig, som inte försöker förvandla mig till någon jävla pengamaskin. Som vill släppa en skiva med mig för de ser hur jävla bra det skulle kunna bli.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro