ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lars Wallin gör kläder för jobbet och efter jobbet

Anders Bergmark · 26 Nov 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
– Vid första anblicken ska kollektionen kännas business, säger upphovsmannen Lars Wallin. Men många detaljer är speciella. 

– Vid första anblicken ska kollektionen kännas business, säger upphovsmannen Lars Wallin. Men många detaljer är speciella. 


klar

Artikellänk är kopierad

KOSTYMMODE. Modeskaparen Lars Wallin, Sveriges främste designer av superglamourösa galaklänningar, lanserar i höst en serie businesskostymer för män.

Kollektionen består av åtta kostymer, ett drygt dussin skjortor och en serie slipsar – det mesta tänkt att bäras ihop som ensembler.– Vid första anblicken ska kollektionen kännas business, den ska funka för alla som behöver kostym i jobbet. Men detaljer, material och skärningar är speciella. Många slänger av sig kostymen så fort de kommer hem, men jag vill att man ska trivas så bra i mina kostymer att man fortsätter att använda dem även efter jobbet, säger Lars Wallin.

Exklusiva material och avancerade detaljer, som en bröstficka dold i en söm och insnitt bak på axlarna för passformens skull, gör att prisbilden blir hög. Kostymerna kostar mellan 7 900 och 8 900 kronor.

Kollektionen finns i ett tiotal butiker i landet, bland annat Ströms och NK i Stockholm och Mäster Arne i Uppsala.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Bergmark
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro