ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Läsarna bekräftar batteribluffen

Metroteknik.se · 22 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

LÄSARSTORM. Efter metroteknik.ses avslöjande om batteribluffen i går har e-posten gått varm på redaktionen. på metroteknik.se uppmanades läsarna att berätta vilken telefon de har och hur de upplever att batteriet håller. Många läsare har skrivit hur besvikna de är över batteritiden på sina telefoner. Nedan kan du se hur läsarna bekräftar batteribluffen.

Jag har en Nokia N73 och den håller på sin höjd 3 dagar, men då kan jag inte ringa så mycket och inte använda allt för många funktioner. Skandalöst!

---

Ericsson V600 i är en mycket bra telefon att använda , men batteritiden är urusel. Det stämmer inte alls med den tid som anges. Man kan kanske säga att det är falsk marknadsföring. Ungefär hälften av angiven tid är vad som gäller. Slår jag på 3G så har jag tur om den varar dagen ut. Bra att MetroTeknik kollar! Förresten .Varför ska en mobiltelefon kosta ex. 5.500:- vid premiären, för att efter 12 månader endast kosta 1.700:-. Vad är egentligen en mobiltelefon värd? Lika mycket som en platt-Tv eller?

---

Har provat flera märken, gamla som nya mobiler, nokia,erikson samsung. Och upplevelsen är fortfarande att äldre nokia håller bäst samtalstid och standby. Har även provat olika batteriertyper som: NiMh,Lilon och orginal och bäst är lilon och orginal(lilon) batterier.

---

Köpte en Sonyericsson K800i,,en jättebra mobil,förutom att batteriet måste laddas ungefär var 3 dag, skandal.

---

Walkman850i "upp till 300 timmar" men håller knappt 70 (!) t. med 15 minuters samtal.Mobilen köpt januari 2007! Tack för att ni skall sprida lögnen!  

---

Jag har en Nokia 6170. Batteritiden är förvånansvärt lång. Även efter två års daglig användning så har jag ca:1 veckas batteritid inkl. samtal ,sms ,mms o väckarklocka. Ofta laddas den utan att batteriet är helt tomt.    

---

Hej. Jag har en SonyEricsson K610i. Mitt batteri räcker i ungefär 4 dagar. det pga att jag inte ringer så mycket varje dag.

---

LG U880 Laddar ur batteriet efter någon havtimmes användning.

---

Jag har en Ericsson Z1010, över två år gammal och jag laddar batteriet en gång per vecka. Några samtal då och då men mest SMS, inga MMS, inga videosamtal.

---

Sony Ericsson K800i. Ett fulladdat batteri med total samtalstid på 2,5-3,5 timme under ett dygn gör att batteriet är helt slut och måste därför ladda om igen. Då ringer när jag har på 3G nätet. Annars fungerar det bra, men det är synd att man ska ladda mobilerna med så mycket applikationer som tar batteri, något som man kanske borde satsa på att utöka.

---

Min ca 4 mån gamla K310i - batteriet tar mycket fortare slut än på mina tidigare Nokia-modeller. Har den i och för sig påslagen jämt men pratar sällan och aldrig längre samtal än 2-3 min.---

klar

Artikellänk är kopierad

Metroteknik.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro