ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Låt Heaton föreviga ditt nick – döper dig i heligt servervatten

Erik Glanell · 16 Nov 2018
Uppdaterad 16 Nov 2018
Emil "Heaton" Christensen fulländar spelares online-identitet under Dreamhack Winter. Bilden är ett montage.

Emil "Heaton" Christensen fulländar spelares online-identitet under Dreamhack Winter. Bilden är ett montage. Foto: Pixabay, Dreamhack, Metro


"Härmed döper jag dig till X3cu73"... Så kanske det kommer låta på Dreamhack Winter när Emil "Heaton" Christensen döper gejmers.

klar

Artikellänk är kopierad

För många är smeknamnen i spelen minst lika förknippat med ens person som sitt IRL-namn. På Dreamhack får du därför chansen att föreviga dit nickname under ceremoniella former med esportens egen överstepräst Emil ”Heaton” Christensens hjälp.

I samarbete med Lenovo kommer föranmälda spelare att få genomgå ett dop i heligt servervatten, en vätska som annars används för att kyla spelservrar.

En stark symbolisk handling med tanke på att det är på just servrarna som spelaridentiteterna föds och nu döps i vattnet som gör hela processen möjlig.

Amen, helt enkelt.

Ceremonin sker under Dreamhack i Jönköping 1 december. Hittills har 60 personer anmält sig till dopet av helige Heaton men det finns fortfarande chans att välsignas.

pil
Anmäl dig här

The Babtizer

LÄS MER
Svenskt silver i Iesf WC – krossades av Finland i final
klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro