ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Låt kärleken ta dig till himmelska höjder

Metro · 26 Sep 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

KÄRLEKSÄVENTYR. En pilot i delstaten Georgia, USA, erbjuder en timlång flygtur utöver det vanliga. För cirka 2.200 svenska kronor kan du och din partner ha sex på himmelska 1,6 kilometer över marken - motsvarande en amerikansk mile - i en Piper PA-32, Cherokee Six. Därmed kan ni bekänna er till "the Mile High Club", skriver piloten på sin hemsida. Kärleksresorna avgår från "diskreta" West Georgia Regional Airport, som är ganska sparsamt trafikerad.

Passagerarutrymmet är utrustat med madrasser och kuddar i kärlekens färger och gästerna serveras champagne. Lakanen får de älskande ta med sig hem som minne.

För att inte genera de älskande - eller tvärtom - har piloten hörselskydd på sig under färden. En äggklocka  påminner om att det är dags för landning när 50 minuter har gått.

De som inte ska ägna sig åt längre utsvävningar kanske får tid över att beundra utsikten också. Den ska vara väldigt vacker om man får tro vad som skrivs på hemsidan.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro