ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Låt motgångarna bli till framgång

Kristian Borglund · 25 Sep 2012
Uppdaterad 25 Nov 2014
Låt motgångarna bli till framgång Rasmus Biasi har efter år av motgångar lämnat det mörka bakom sig och fått fart på karriären.

Låt motgångarna bli till framgång Rasmus Biasi har efter år av motgångar lämnat det mörka bakom sig och fått fart på karriären. Foto: Gustav Hugosson


Rasmus Biasis karriär havererade. Men han reste sig.

klar

Artikellänk är kopierad

  Låt inte motgångar stoppa dig. Rasmus Biasis karriär har varit kantad av haverier.  Men nu är han på väg att resa sig.

-- Genom livet har jag haft grava problem med kommunikationen. Jag har velat hjälpa, men fått höra att jag alltid gjort det för min egen skull, säger Rasmus Biasi.

Han har känt sig utanför.

Litat på fel människor.

Hamnat i klistret.

– Värst var det nog 2009. Jag hade varit säljare, men så kom finanskrisen och plötsligt blev det svårt att få i väg produkterna som förut. Jag tvingades flytta från en sexrummare till en liten etta och flera ”vänner” slutade att höra av sig.

Efter de senaste årens mörker, ser han nu ljusare än någonsin på framtiden. Han har just lanserat sin egen satsning Social Network Deal, som ger kampanjerbjudanden större spridning via sociala nätverk på webben.

Vägen ut ur mörkret har varit lång och lärorik:

-- Man får kämpa, och våga tro på sig själv. Då går det till slut. Man måste ha uppförsbackarna för att uppskatta nedförsbackarna. Ett liv där allt går enkelt hela tiden blir tråkigt. Och som jag ser på det, erfarenheterna har förberett mig för att göra succé nu i stället.

Så vänder du motvinden till medvind

Se mörkret som lärdomar

”Av varenda grej som händer finns det lärdomar att hämta. Jag insåg till exempel att jag hade lyssnat för mycket på andra, lämnat vad jag själv tror på och ändrat mig så många gånger att varken jag själv eller andra       visste vad jag ville till slut.”

Håll fast i vad du tror på

”Vad är det som känns viktigt för dig – oavsett vad andra tycker? Håll fast vid det. När jag blev tydlig, och kommunicerade tydligt vad jag tror på vad jag vill, kom jag i kontakt med människor som faktiskt lyssnade på mig.”

Umgås med rätt människor

”Ingen därute kan berätta hur just du ska leva. Många vill vara experter och ge råd, men vad som är viktigt är att du genom aktivt nätverkande hittar, och börjar umgås mer med, människor som tror på dig.”

klar

Artikellänk är kopierad

Kristian Borglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro