ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Låtvalet kan stå Danny dyrt

Anneli Sandberg · 23 Feb 2012
Uppdaterad 23 Feb 2012
Danny Saucedo utlovar ett nummer som aldrig tidigare setts.

Danny Saucedo utlovar ett nummer som aldrig tidigare setts. Foto: Peter Brinch


David Lindgren skrällde och gick till final med låten som Danny Saucedo ratade. Nu avslöjar Danny varför han tackade nej.

klar

Artikellänk är kopierad

Danny Saucedo är sist ut i årets Melodifestival med låten ”Amazing” och om allt går hans väg så tar den honom raka spåret till Globen och finalen den 10 mars.

Dit har redan sex bidrag tagit sig varav David Lindgren är en av dem. Och, som Metro tidigare kunnat berätta, med en låt som erbjöds Danny först men som han tackade nej till. I skrivandets stund är David den klara finalist som har näst lägst odds på Svenska Spel att ta hem alltihop. Har Danny gjort årets blunder? – Det stämmer att jag tackade nej till låten. Och det är ju kul för honom att det gick bra. Det var en bra låt, annars hade jag aldrig övervägt att köra den, säger Danny Saucedo.

Men ångrar du att du inte tog den med facit i hand? – Hur ska jag säga detta så det låter ödmjukt? Hade jag velat göra ”In the club 2” så hade jag gått på det spåret. Men jag vill inte upprepa mig.

Förra året föll Danny Saucedo på mållinjen. Ska samma sak ske i år? Kanske mot killen som tog låten han inte ville ha? Nej, inte om Danny får bestämma. – Det är väldigt viktigt för mig att vinna. Jag hade inte övervägt att vara med igen om jag inte hade haft chansen. Jag vill verkligen representera Sverige, säger han.

Och hur ska du undvika att falla på målsnöret igen?– Jag tänkte att jag skriver en bättre låt än ”In the club” och gör ett nummer som aldrig tidigare sänts i svensk tv. Om tekniken går min väg på lördag så kan det bli riktigt bra!

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro