ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Leggings helt fel i höst

Hannah Sjöström · 11 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
TV: Linnea Ljungdahl, 20, butiksanställd, Stockholm: – Jag älskar mina svarta leggings i spandex. Det syns inte igenom och de glänser lite. Härliga! Jag tänker bära dem till en oversizad t-shirt som jag har nu även i höst.  TH: Malin Löwenhoff, 19, butiksanstääld, Stockholm: – Jag trivs väldigt bra i tajta jeans. De här är Acne som jag köpte förra året. Men jag tänker nog fortsätta med leggings också i höst. Till fest kan jag tänka mig ett par i silver.

TV: Linnea Ljungdahl, 20, butiksanställd, Stockholm: – Jag älskar mina svarta leggings i spandex. Det syns inte igenom och de glänser lite. Härliga! Jag tänker bära dem till en oversizad t-shirt som jag har nu även i höst.  TH: Malin Löwenhoff, 19, butiksanstääld, Stockholm: – Jag trivs väldigt bra i tajta jeans. De här är Acne som jag köpte förra året. Men jag tänker nog fortsätta med leggings också i höst. Till fest kan jag tänka mig ett par i silver. Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

Har du köpt upp dig på leggings i sommar? Dags att fimpa dem och ta fram dina tajta jeans i stället.Just som svenska kvinnor lärt sig hur de ska stajla sina leggings på bästa sätt sågar nu modeexpertisen sommarens största fluga efter Facebook – leggings. – Jag är trött på leggings, säger Örjan Andersson, mannen bakom Cheap Monday jeans.Han får medhåll av Elles moderedaktör Jenny Fredriksson. Men hon tror inte att vi slipper se leggings i höst.– Totalt ute är de som är tunna som strumpbyxor och som slutar strax under  knäet. Lacktajts och tjockare tajts i ylle och andra material hänger dock med en säsong till, säger hon.

Och vad ska man då satsa på i stället för leggings?–  Jeans, så klart. Och de är tajtare än någonsin. Med hög midja. Eller så kan man välja den kontrasterande trenden med vida jeans i 70-talsmodell och hög midja, säger Örjan Andersson.

De tajta jeansen är så tajta att man nästan talar om leggings i denim.– Många andra byxor tar leggingssilhuetten till sig. Och jeansen börjar ta sig igen. Tajta jeans och byxor lär vi få se mycket av fram-över, säger Jenny Fredriksson.Kan du trots allt inte leva utan leggings under tunikan i höst så ska du investera i ett par heltäckande i spandex, eller ett par i ylle som du kan korva till lite på benen.

klar

Artikellänk är kopierad

Hannah Sjöström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro