ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Leksaker i sängen räddar förhållandet

Metro · 25 Jan 2019
Uppdaterad 8 Feb 2019

Foto: Unsplash


Sexleksaker har en fantastisk kraftfull förmåga att sätta fart på ett sexliv som börjat gå på rutin. Bra sex påverkar dessutom välbefinnandet och har en positiv inverkan på humöret. Få tillbaka sexdriften på rätt spår igen och ta ditt förhållande till en ny nivå med hjälp av dessa njutningsfulla leksaker.

klar

Artikellänk är kopierad

Kommer du ihåg hur det var i början av förhållandet då ni inte kunde få nog av varandra och sexet var fantastiskt. Undrar du vad som hände? Troligtvis kom livet emellan – jobb, karriär, barn och tiden för varandra krympte. Och där någonstans mitt i stressen för att få livspusslet att gå ihop är det lätt att tappa bort den viktiga gnistan. Att rå om varandra och ha sex händer allt mer sällan. Du kanske inte ens är säker på att du vill ha sex längre?

Att sexlusten avtar i en relation är fullt normalt. Knepet är att hitta tillbaka till den där pirrande känslan i magen, spänningen och passionen som håller förhållandet vid liv. Att ta in sexleksaker i sängkammaren är ett bra sätt att väcka lusten igen. I dag finns det en uppsjö med snygga designade och roliga sexleksaker för såväl heterosexuella som homosexuella par. Utforska vilka sexleksaker som ger den där extra kryddan i din och din partners sexliv. Ni kommer också att upptäcka att ett förändrade sexliv ger en positiv boost på både förhållandet och välbefinnandet.

Ett annat sätt är att ta sig utanför sin comfortzone och testa något helt nytt. Bokserien Fifty Shades of Grey öppnade en helt ny värld för framförallt den kvinnliga publiken. I samband med att böckerna kom ut ökade försäljningen av sexleksaker markant. Det som var kittlande med böckerna var inslagen med BDSM och piskor, handklovar och andra BDSM-attiraljer förändrade beteendet i många sovrum världen över. Så om det är ett rungande ”JA!” att du och din partner är redo att testa något helt nytt så ska ni absolut leta efter ytterligare redskap att lägga till i nattduksbords-lådan.

Så, vänta inte på att sexdriften tynar bort utan väck den till liv redan idag!

Shoppa dina sexleksaker hos Leight Night! 

pil
Steg för steg – så här sätter du fart på sexlivet:

• Boka in ett möte med din partner en gång veckan där ni enbart ägnar er åt varandra. Har ni barn så se till att skaffa barnvakt. Se till att dessa möten blir en del av den vardagliga rutinen.

• Gör dig attraktiv för din partner och inte minst för dig själv.

• Beställ en varsin sexleksak till att börja med oberoende av varandra – och utforska varandra på ett helt nytt sätt.

• Öka spänningen genom att hitta nya ställen att ha sex på än de gamla vanliga.

De populäraste sexleksakerna för par:

Satisfyer – stimulerar båda parter samtidigt. Pris: 599 kronor. Köp här.

Rock off RO-Duet 2-in-1 Vibratorägg – Har tio vibrationslägen som styrs med fjärrkontrollen. Vann pris för bästa parleksak 2016. Pris: 649 kronor. Köp här.

Lelo Noa Parvibrator – En premium vibrator som bärs av kvinnan under kärleksakten men stumulerar båda samtdigt. Pris: 899 kronor. Köp här.

Love Boxxx – Sexy Weekend – En sexig godispåse som innehåller sju olika leksaker för en sensuell och njutningsfull känsla i sängkammaren. Pris: 199 kronor. Köp här.

Mer vågat:

Handbojor i svart läder – Bind samman din underordnades händer eller bind fast dem vid sängen för en upphetsande bondage upplevelse! Pris: 299 kronor. Köp här.

Klädnypor – Ett klassiskt tillbehör inom BDSM. Pris: 119 kronor. Köp här.

Paddel i svart konstläder – Smiska din stygga partner. En perfekt paddel för nybörjare. Pris: 229 kronor. Köp här.

För mer sexleksaker klicka här!

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro