ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lena i Tatu: Vi splittras – igen

Emma Björkman · 18 Feb 2014
Uppdaterad 18 Feb 2014

På Alla hjärtans dag släppte Tatu sin comebacksingel. Men nu avslöjar Lena Katina i duon att de två ställer in allt samarbete och går skilda vägar.

klar

Artikellänk är kopierad

Den ryska duon Tatu gjorde comeback under OS-invigningen i Sotji. I fredags släppte de sin första låt sedan splittringen 2011.   Tanken var att Julia Volkova, 28 och Lena Katina, 29, skulle åka ut på en promotionturné ihop och även ge konserter i Belarus och Moskva men nu står det klart att de två splittras – igen. Det är Jelena Katina som själv avslöjar nyheten i en video på Youtube.   Splittringen beror, enligt Jelena Katina, på att Julia Volkova ställt ultimatum. – Hon vägrade att vara med i Tatu med mig om jag inte följer henne och hennes team i alla aspekter när det gäller Tatus kreativa riktning. Annars kommer hon att hitta en annan, rödhårig, lockhårig tjej att ersätta mig med, säger Jelena Katina, enligt en översättning på Tatus officiella Facebooksida. Enligt Jelena Katina ska Julia Volkova även ha hotat henne att sätta käppar i hjulet för hennes soloprojekt. Duons comebacksingel, ”Kärlek i varje ögonblick” som den heter översatt från ryska, skrevs av de svenska låtskrivarna Joakim Björklund och Jasmine Pikanen Anderson. Tatu fick sitt stora genombrott 2002 med sina engelska hits ”Not gonna get us” och All the things she said”. Gruppen blev även omtalad eftersom de två utgav sig för att vara lesbiska, något som visade sig vara ett PR-trick.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro