ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lewinsky avslöjar allt om Clinton-affären

Tomas Lundin · 20 Sep 2012
Uppdaterad 20 Sep 2012
Lewinsky avslöjar allt om Clinton-affären

Lewinsky avslöjar allt om Clinton-affären Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

I en kommande bok avslöjar Monica Lewinsky alla detaljer om kärleksaffären som kostade president Clinton presidentskapet, enligt New York Post. 

I januari 1998 avslöjades att den unga praktikanten Lewinsky haft en affär med den sittande presidenten. Clinton ljög om att han inte haft sexuella relationer med "Miss Lewinsky" och det skadade honom nästan lika mycket som själva affären. 

Enligt NY Post har den i dag 39-årige Lewinsky hittat en förläggare som ska ge henne 12 miljoner dollar – ungefär 80 miljoner kronor – för att få ge ut en bok som inte sparar på några detaljer. Tidigare har hon varit ytterst sparsam med detaljer om sitt sexliv med presidenten. 

– Hon kan inte få något jobb på grund av Clinton. Hon måste tjäna pengar på något sätt, säger en vän till Lewinsky till tidningen. 

Att ex-presidenten själv kommer ligga sömnlös är inte svårt att gissa, men att boken kommer ut mitt i ett presidentrace borde också oroa demokraterna. Clinton är fortfarande en central figur, inte minst i egenskap av make till utrikesministern Hillary Clinton.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro