ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Linas bil brändes: "Jag skakade och fick tårar i ögonen"

David Peterson · 14 Aug 2018
Uppdaterad 14 Aug 2018

Lina, som bott i Västra Frölunda i 40 år, var en av dem som fick sin bil förstörd i går kväll. "Jag skakade och fick tårar i ögonen," säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Lina bor mittemot den plats där flera bilar brändes i går. Hon satt hemma i vardagsrummet när det började explodera utanför.

– Mina grannar ringde och sa att de trodde det var något med bilarna. Jag sprang ned direkt och då brann flera bilar. Man stod bara och tittade. Jag skakade och fick tårar i ögonen, säger hon.

”Det är fruktansvärt hemskt”

Samhället har förändrats, enligt Lina.

– Det är fruktansvärt hemskt. Det lär bli värre och värre. Man är orolig för barnen och ungdomarna, säger hon.

Hennes egen bil totalförstördes i bränderna.

– Den är helt kass inuti, allting är kolsvart. Jag vet inte om det är värt att göra något. Jag hade velat ha kvar min bil. Jag fick ringa en kollega som hämtade mig i morse för att kunna ta mig till jobbet, säger hon.

”Blivit oroligare överallt”

Lina har bott i Västra Frölunda i 40 år och upplever att situationen i området blivit allt värre de senaste åren. Men hon har inga planer på att flytta därifrån.

– Om man tänker generellt har det blivit oroligare överallt. Även i Hovås som är ett av de bästa områdena är det dåligt. Det är överallt, det spelar ingen roll var man bor, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

David Peterson
David Peterson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro