ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Linda Bengtzing: Kanske gråter när jag går och lägger mig”

Anneli Sandberg · 22 Feb 2014
Uppdaterad 22 Feb 2014

Det var ingen glad och sprudlande Linda Bengtzing som Metro träffade efter sändning. Hon hade jobbat med sin låt i två år men det räckte inte och hon slogs ut ur Melodifestivalen.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro träffade en besviken Linda Bengtzing efter att hon kommit på femte plats i Örnsköldsvik.
Metro träffade en besviken Linda Bengtzing efter att hon kommit på femte plats i Örnsköldsvik.Foto: TT

Linda Bengtzing börjar med att säga att det känns tungt.

– Självklart vill jag hellre stå där och vara jätteglad. Men jag hade nog föreställt mig att jag skulle vara ännu mer arg och besviken än vad jag är. Jag kanske inte ha fattat det ännu och jag kanske gråter i kväll när jag går och lägger mig men det tror jag inte. Jag har ju kontakt med mina känslor så det borde komma nu i så fall, säger hon.

Hon har satsat hårt på sin låt ”Ta mig” och hade hoppats på åtminstone en andra chans. Linda kände att hon gjorde sitt bästa framträdande på hela veckan och att hon kände efter numret att det skulle gå bra. Men tittarna verkade inte känna samma sak.

– Jag vet inte varför det inte fungerade. Man har väl förväntningar på artisten och på hur numret ska vara och jag levde väl inte upp till de förväntningarna. Och det kan jag inte göra något åt så länge jag känner att jag har gjort mitt bästa.

I slutet stod det mellan Linda Bengtzing och Alcazar och då såg Linda något som fick henne att förstå att det inte var hon som skulle gå vidare.

– Mina körtjejer var inte på plats och då förstod jag. Och det var skönt för då blev det inte värsta chocken.

Alcazar beklagar att de fick slå ut Linda Bengtzing och hyllar hennes insats under kvällen.

– Det är aldrig kul att slå ut någon. Vi älskar ju Linda och vi är goda vänner. Men låten kommer att bli en hit. Hon har aldrig varit starkare, snyggare och bättre än i dag, säger de. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro