ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Linda ingen favorit

David Baas · 28 Okt 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Inte ens Westlife kunde trösta rockbönan i Idol”

klar

Artikellänk är kopierad

Linda Seppänen i tårar efter utröstningen.
Linda Seppänen i tårar efter utröstningen.Foto: HPG

IDOL. Den råbarkade rockbönan Linda Seppänen fick tacka för sig i ”Idol” i TV 4 i går kväll. Inte ens pojkbandscharmörerna i Westlife som gästade programmet kunde trösta henne.– Jag är ganska förvånad för jag tycker att jag gjorde bra ifrån mig, sa Linda Seppänen när hon tog emot chockbeskedet att hon inte är en ”Idol”-favorit.

Kvällens tema var ”Idol”-favoriter, där idolerna framförde låtar som brukats och missbrukats av många ”Idol”-aspiranter under programmets uttagningar.Linda Seppänen gav sig på David Bowies mäktiga ”Heroes” men de kräsna ”Idol”-tittarna tyckte inte att Linda var deras hjälte. Kritiken från juryn var blandad.– Shape up!, var Kishti Tomitas hårda omdöme.

Som tidigare veckofinaler hängde både den mjukhårde poppojken Johan Larsson och rivjärnet Cissi Ramsby löst, men de klarade sig med blotta förskräckelsen.Bättre gick det för den souliga skönheten Felicia Brandström som svajade loss i Alicia Keys feministiska inlägg "A woman´s worth". Flickfavoriterna Erik "snygg-Erik" Segerstedt och Danny Saucedo glassade sig vidare till den månghövdade flickpublikens förtjusning.Allra bäst gick det för den rockande norrlänningen Markus Fagervall som blommade ut i U2:s powerhit "Pride - in the name of love".– Äntligen. Dagen har varit en katastrof och du har lagat ett brustet hjärta, sa Kishti Tomita, vars känslospröt höll på att brista av svallningar.

klar

Artikellänk är kopierad

David Baas
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro