ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lindex lyxkollektion – bara för smala kvinnor

Johanna Ohlson · 10 Nov 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Lindex


klar

Artikellänk är kopierad

Lindex lanserar nu i november ett lyxigare mode. Men bara för smala. Deras nya kollektion av designern Ewa Larsson säljs bara i storlekarna S och M.

– Vi har valt att göra ett litet test med den här kollektionen och då valde vi att testa i de storlekar som säljer bäst, säger Sofia Brax, informationschef på Lindex.

De nya plaggen ska vara eleganta, kvinnliga och sensuella. Något som visat sig att även kvinnor i andra storlekar är intresserade av. Flera kunder har redan hört av sig och varit besvikna över att plaggen inte finns i större storlekar.

– Det har blivit en diskussion kring det här och det är vi jätteglada för. Då vet vi att det finns intresse för de här kläderna i andra storlekar, säger Sofia Brax.

Men varför skulle inte en kvinna som har storlek large vilja ha lite lyxigare plagg?– Vi har fina kläder för alla. Har man en större storlek finns vår avdelning Generous.

Kommer ni efter den här kritiken lansera plaggen även i större storlekar?– Nej, just den här kollektionen kommer inte komma i andra storlekar. Men vi tar till oss av kritiken, säger Sofia Brax.

klar

Artikellänk är kopierad

Johanna Ohlson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro