ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lindsay Lohan har blivit hbt-förebild

Katarina Matsson · 3 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Lindsay Lohan hand i hand med Samantha Ronson, utpekad som Lohans flickvän, under en filminspelning i juli. 

Lindsay Lohan hand i hand med Samantha Ronson, utpekad som Lohans flickvän, under en filminspelning i juli.  Foto: APG/X17online.com


klar

Artikellänk är kopierad

Lindsay Lohan och Samantha Ronson visar sin kärlek alltmer öppet, och höstens hetaste kär­lekspar i svensk film är – två män.– Det är oerhört viktigt för unga, säger Sören Juvas, förbundsordförande i RFSL. Pride må vara över för i år, men den samkönade kärleken fortsätter att lysa stark. Lindsay Lohan, 22, och DJ:n Samantha Ronson, 30, lämnar knappt varandras sida och gullar öppet på gatan. Och i Ella Lemhages nya film ”Patrik 1,5”, som kommer i september, spelar Gustaf Skarsgård och Torkel Petersson kärleksparet Göran och Sven. – Förebilder är viktiga. Det finns en naturlighet i beskrivningen av de här personerna i dag, säger Sören Juvas. Han tror att utanförskapet som många hbt-personer känner kan minska ju ”normalare” vi ser och skildrar homosexuell kärlek.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro