ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lindsay Lohan: "Jag fick missfall"

Emma Björkman · 22 Apr 2014
Uppdaterad 22 Apr 2014
Lindsay Lohan: "Jag fick missfall"

Lindsay Lohan: "Jag fick missfall" Foto: Splash / All Over Press


klar

Artikellänk är kopierad

Lindsay Lohan, 27, har de senaste åren varit mer synonym med skandaler och trubbel snarare än sina skådespelarprestationer. I söndags var det avslutning för hennes dokumentärserie ”Lindsay” som visats på Oprah Winfreys kanal Own och där berättade hon anledningen till att hon vid flera tillfällen avböjt från att bli filmad.

Lindsay Lohans avslöjande

Lindsay Lohan är känslosam när hon avslöjar varför hon fick tv-produktionen att sacka efter genom att bland annat vägra lämna sitt rum. – Jag fick ett missfall under de två veckor som jag inte var med, säger hon och fortsätter: – Jag kunde inte röra mig, jag var sjuk.

Pojkbandets nya musikvideo

För One Directions fans var det lilla julafton i påsk – då släppte pojkbandet sin nya musikvideo till låten ”You & I”. Videon spelades in på piren i Clevedon, väster om Bristol i England. ”Det var väldigt kallt” twittrade Niall Horan då.

Glimtar av ”True blood”:s finalsäsong

Söndag den 22 juni är det premiär för den sjunde och sista säsongen av ”True blood” på HBO. I helgen släpptes en kort video med några klipp från vad som är att vänta. I slutet av klippet står en grupp människor och tittar på något medan Sookie säger: ”Det finns ingen kvar”.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro