ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lindsay Lohan kritiserade metoo – nu pudlar stjärnan

Gustaf Larsson · 13 Aug 2018
Uppdaterad 13 Aug 2018
Lohan efter kritiken: "Aldrig min mening".

Lohan efter kritiken: "Aldrig min mening". Foto: Getty images


Det fortsätter att storma kring Lindsay Lohan. I en intervju hävdade stjärnan att kvinnor som vittnat om sexuella övergrepp framstår som svaga”. Nu ber hon om ursäkt.

klar

Artikellänk är kopierad

I en intervju med The Times från förra lördagen kritiserade skådespelaren Lindsay Lohan kvinnor som har vittnat under metoo-rörelsen i Hollywood. Bland annat menade hon att vittnesmålen får kvinnorna i hennes bransch att ”framstå som svaga”.

Påståendet har mött skarp kritik, så till den grad att Lohan nu har utvecklat sitt resonemang.

– Citatet handlade bara om min förhoppning att några få falska vittnesmål i en tsunami av heroiska röster inte ska späda ut metoo-rörelsens betydelse”, säger hon enligt TMZ.

Lindsay Lohans inledande kommentar riktade sig mot kvinnor som berättat sina historier långt efter att de skett, snarare än att berätta om det när väl de skedde.

– Jag har i efterhand lärt mig att kommentarer som dessa kan uppfattas som sårande, vilket aldrig var min mening, jag är ledsen för den skada jag har orsakat, fortsätter hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Larsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro