ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Lindsay Lohan måste sluta twittra från bårhuset

Metro · 3 Nov 2011
Uppdaterad 3 Nov 2011
Lindsay Lohan i rätten tillsammans med sin advokat.

Lindsay Lohan i rätten tillsammans med sin advokat. Foto: Scanpix


Bara bårhuset kan tänka sig att ta emot Lohan. Fast bara på ett villkor.

klar

Artikellänk är kopierad

Lindsay Lohan fick på onsdagen återigen sitt fängelsestraff skärpt av domstolen i Kalifornien. Men rätten har haft problem med att hitta en placering för henne. Anledningen till det skärpta straffet är att Lohan blivit utkastad från det kvinnohärbärge där hon tidigare varit placerad. Anledningen: Hon är en "dålig förebild" för de utslagna kvinnorna. Domaren ville inte heller "utsätta" Los Angeles kvinnocenter för hennes respektlöshet. Även Lohans tidigare övervakare har lämnat skutan och ersatt av en ny – som ska rapportera direkt till domaren om några överträdelser sker. Lösningen blir denna gången att skicka tillbaka henne till bårhuset, där hon tidigare gjort en del av sin samhällstjänst. Men på ett villkor: Hon måste sluta twittra. "Jag kan inte beordra dig att sluta twittra. Men, snälla, twittra inte om dem", var domaren Stephanie Saunters vädjan till Lohan.

Lohans har varit i konflikt med lagen sedan hon körde på fyllan 2007. För att bli friad måste hon lyckas genomföra två månaders samhällstjänst och 30 dagars fängelsestraff. även sitta en mån i fängelse. Rätten dömde henne också till 30 dagars fängelsestraff.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro